Kleine geschenken onderhouden de vriendschap

Kleine geschenken onderhouden de vriendschap

 

Een mooi Nederlands spreekwoord, dat ook in deze onzekere tijd opgeld doet! Waar ons dagelijks leven er nu heel anders is uit komen te zien dan een maandje geleden mogen wij ons gelukkig prijzen, dat wij juist nu elkaar niet uit het oog verliezen.

 
Integendeel, er is een golf aan creativiteit ontstaan in de parochie en door elkaar te bellen en te appen ondersteunen we elkaar waar we kunnen!

 

 
De bisschoppen hebben mogelijk gemaakt, dat op zondag wij toch een mis mee kunnen vieren. Weliswaar via de computer en niet lijfelijk, maar toch..

 
Alleen, ons collectegeld ten bate van de parochie konden we nog niet kwijt en ook door deze onmisbare bijdrage laten we wekelijks onze betrokkenheid blijken. Maar, daar hebben wij nu wat op gevonden!


Bij dit artikel ziet u een QR-code. Als u die scant via uw mobiele telefoon komt u in het betaalprogramma Tikkie terecht. U kunt dan het bedrag aangeven, dat u wilt overmaken, het programma volgen en klaar is Kees!
Als scannen wat lastig is, kunt u ook gebruik maken van onderstaande link:

https://tikkie.me/pay/OKKAlkmaar/cUZXV4P1SUkX1EFHuTwNis
 
En mocht dit allemaal voor u nog wat ingewikkeld zijn, dan kunt u natuurlijk ook nog gewoon iets overmaken naar het rekeningnummer van de parochie:
NL26ABNA0589218735 t.n.v. Oud Katholieke parochie St. Laurentius


Een mooi moment om dit te doen is misschien na de zondagse dienst. Maar dat is natuurlijk helemaal aan u.

En verder, pas goed op elkaar, wees voorzichtig en laten we samen op weg gaan naar het licht aan de eind van de tunnel.

Johan Dekker

Oud-katholieke parochie H. Laurentius, Alkmaar